Blancs Rosats Negres
Inici Noticies Vins Caves Cercador Contacte

viladellops-2006-flor-vermella.gif

Nom

Tinto

Anyada

2.006

Varietat

60% Garnatxa 40% Syrah

Producció

27.400

Celler

Finca Viladellops

Grau alcohòlic

13.9%

Elaboració

Maceració pre-fermentiva en dipòsit a temperatura d'entre 10-12º. Fermentació en dipòsit a temperatura controlada d'entre 23-27º, de cada varietat per separat. 12 mesos en botes de roure francès. Es realitza una selecció de les millors botes per fer el millor cupatge possible. El vi romandrà en criança en dipòsit fins l’embotellament.

Nota de tast

Color morat ben cobert. Aromes minerals i de fruita negra, matisos especiats del raïm ben macerat . En boca es potent, saborós, carnós, amb notes de regalèssia i torrefactes. El vi te una bona acidesa, volum, estructura.