Blancs Rosats Negres
Inici Noticies Vins Caves Cercador Contacte

hospital sjb malvasia de sitges licor

Nom

Malvasia de Sitges Dolça

Anyada

2.005

Varietat

100% Malvasia de Sitges

Producció

6.000

Celler

Celler de l’hospital de Sant Joan Baptista

Grau alcohòlic

15%

Elaboració

Vi de licor dolç de llarg envelliment. Amb addició directa al most d’alcohol vínic i criança oxidativa en bota de castanyer durant un període d'entre 4 i 5 anys.

Nota de tast

Llàgrima fina molt persistent D’entrada domina un cert caràcter alcohòlic El procés d’oxidació al que es sotmet, li aporta notes de fruits secs, torrats i un toc de dolç de cafè. En segon pla apareixen les aromes més pròpies de la varietat: herbes aromàtiques com la camamilla o el romaní, un subtil toc de flor d’ametller i una espurna anisada de fonoll.