|  | 
							 
								
									
										|  |  |  | 
											
												
													|   |  |  
													| Nom | Blanc Subur |  
													| Anyada | 2.009 |  
													| Varietat | 100% Malvasia de Sitges |  
													| Producció | 5.700 |  
													| Celler | Celler de l’hospital de Sant Joan Baptista |  
													| Grau alcohòlic | 13% |  
													| Elaboració | Fermentació lenta del most en depòsit d’acer inoxidable durant un període d’uns 30 dies a baixa temperatura 14-15º. |  
													| Nota de tast | Color daurat pàl·lid amb reflexos verdosos, brillant a la vista. El caràcter afruitat d’entrada el fa molt fresc. Entre les fruites que hi trobem, predominen les tropicals com el mango, el maracujà i la papaia .En segon lloc apareix el plàtan verd i la pinya, amb lleugeres traces d'albercoc, de cítrics, de pera i poma verda. Apareixen també aromes florals, amb notes de camamilla i flor d’ametller que li donen complexitat i un lleuger final anisat. |  |  |