Blancs Rosats Negres
Inici Noticies Vins Caves Cercador Contacte

hospital sjb blanc subur

Nom

Blanc Subur

Anyada

2.009

Varietat

100% Malvasia de Sitges

Producció

5.700

Celler

Celler de l’hospital de Sant Joan Baptista

Grau alcohòlic

13%

Elaboració

Fermentació lenta del most en depòsit d’acer inoxidable durant un període d’uns 30 dies a baixa temperatura 14-15º.

Nota de tast

Color daurat pàl·lid amb reflexos verdosos, brillant a la vista. El caràcter afruitat d’entrada el fa molt fresc. Entre les fruites que hi trobem, predominen les tropicals com el mango, el maracujà i la papaia .En segon lloc apareix el plàtan verd i la pinya, amb lleugeres traces d'albercoc, de cítrics, de pera i poma verda. Apareixen també aromes florals, amb notes de camamilla i flor d’ametller que li donen complexitat i un lleuger final anisat.